Personal training

Bij The Alpha Coach begeleiden we jou bij het streven naar een betere versie van jezelf. Of je nu grote of kleine (sportieve) doelstellingen hebt, of je wil je gewoon beter in je vel voelen, wij helpen je graag om je doelen te verwezenlijken.

  • Persoonlijke aanpak
  • Individueel trainingsschema
  • Stap per stap begeleiding

Personal training
op privé locatie

Wij begeleiden je gedurende je hele traject zowel fysiek bij ons in de zaal als op afstand online via onze app. Wij werken op basis van een gezond en efficiënt schema op maat gedurende een looptijd die op voorhand vastgelegd wordt. Een lichaam veranderen gaat namelijk samen met allerlei kleine (en grotere) gewoontes die mee moeten veranderen en dit kost nu eenmaal tijd. Geen crash-dieet of onhaalbare programma’s dus.

Er bestaat geen magische formule die voor iedereen van toepassing is, dus stellen wij jouw programma zo op dat het haalbaar is voor jouw lichaam en jouw doelen.

Voeding

Als we enkel fysiek zouden trainen, zonder bewust bezig te zijn met voeding zouden we maar half werk afleveren. Voeding is de motor van je lichaam en het is voeding die voor energie of het eventuele verlies van energie zorgt.

Wij werken niet met een strikt dieetplan maar een aanpassing van je huidige levensstijl. Aanpassingen die leefbaar en haalbaar zijn, maar die je wel met de neus richting je doelstellingen zet.

Door dagelijkse opvolging en sturing creëren we jouw ideale plan dat op langere termijn is vol te houden.

  Online coaching Alpha coach pakket
Features
   
Persoonlijk voedingsschema
Trainingsschema
Constante opvolging
Persoonlijke coaching sessies 3
Start nu: €330 Start nu: €540
  Online coaching Alpha coach pakket
Features
   
Persoonlijk voedingsschema
Trainingsschema
Constante opvolging
Persoonlijke coaching sessies 6
Start nu: €550 Start nu: €970
  Online coaching Alpha coach pakket
Features
   
Persoonlijk voedingsschema
Trainingsschema
Constante opvolging
Persoonlijke coaching sessies 12
Start nu: €880 Start nu: €1720

Een andere combinatie kan altijd gemaakt worden.
Bent u een bedrijf? Wij zorgen voor een B2B arrangement

Get in touch now!

Stop met denken en start met doen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis intake-gesprek. Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.