Fit Factory X
Alpha Coach

Nu kan je van de kwaliteit van personal training onder The Alpha Coach genieten in het gloednieuwe Fit Factory in Sint-Denijs-Westrem!

The Alpha Coach in Gent?

Dit kan op deze unieke privé ruimte vlak bij de kbc toren in Sint-Denijs-Westrem. Door de combinatie van personal training ruimte en groeples zaal heb je hier overdag privé personal training alsook 's avonds de dynamiek van groepslessen terwijl jij 1-on-1 training krijgt.

Meer info

Meet the team

Ons team bestaat uit 2 coaches, waardoor wij heel wat beschikbare uren hebben om jou verder te helpen. Je kiest zelf bij welke coach je wil trainen, en die persoon blijft dan ook jouw vaste coach. Hier wordt niet in gewisseld, tenzij je dit zelf aangeeft. Indien je een voorkeur hebt voor een trainer, mag je ons dit altijd doorgeven. Indien je geen voorkeur hebt, kiezen wij voor jou de meest geschikte trainer.

Contacteer ons
Personal trainer
Personal trainer

Locatie

Perfecte uitvalsbasis om snel te komen trainen, zowel via de kortrijksesteenweg als de autostrade zeer snel te bereiken. Superpraktisch en toch uit het zicht.

Get in touch now!

Stop met denken en start met doen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis intake-gesprek. Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.